Voor onze vestigingen in Rotterdam en Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Senior Adviseur Corporate Finance.

Senior Adviseur Corporate Finance (fulltime) – Rotterdam/ Goes

Als Senior Adviseur Corporate Finance maak je onderdeel uit van het Corporate Finance team waarbij je (junior) adviseurs begeleidt, motiveert en stimuleert in de uitvoering van uiteenlopende bedrijfseconomische vraagstukken zoals o.a. fusie- en overnametrajecten. Uiteraard ben je zelf ook specialist op dit gebied en lever je een bijdrage aan de verdere uitbreiding van de opdrachten- en klantenportefeuille.

Als commercieel ingestelde adviseur weet jij jouw klanten te adviseren als ondernemer naast de ondernemer. Op basis van gedegen bedrijfs- en marktanalyses breng jij geschikte kopers, overnamekandidaten of financiers in kaart en benader je deze partijen actief. Een breed netwerk binnen regio Rijnmond en/ of in Zeeland is dus van groot belang.

Wie ben jij?

  • Analytisch, teamplayer, leidinggeven en integer zijn woorden die jou goed omschrijven.
  • Je beschikt over een praktische en creatieve aanpak. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent proactief, communicatief en flexibel; geen vraag is te veel en geen lat te hoog!
  • Je hebt een afgeronde HBO-, WO- opleiding of post WO-opleiding op gebied van finance & control, bedrijfskunde, accountancy, business valuation of op ander bedrijfseconomische terrein
  • Minimaal 6-8 jaar relevante werkervaring in de functie van Adviseur Corporate Finance of een vergelijkbare functie.
  • Je bent een bevlogen gesprekspartner voor onze klanten met uitstekende adviesvaardigheden en creativiteit.
  • Tot slot sta je graag in contact met mensen en straal je kwaliteit uit. Dit is nodig voor je directe betrokkenheid bij verschillende projecten.
  • Kortom, een veelzijdige functie waarin je werkt in een leerzame en professionele omgeving vol kansen.

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Groenewegen & Lukaart Corporate Finance B.V. omvat transactiebegeleiding en bedrijfseconomische advisering. Onze organisatie begeleidt al geruime tijd ondernemers met diverse achtergronden en in vrijwel alle branches. Dit doen we met een ambitieus team waar veel aandacht is voor ontwikkeling. We zijn bevlogen en betrokken. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Goes en Breda gaan we voor de beste deal voor onze opdrachtgevers.

Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Stuur je motivatiebrief en cv naar sollicitaties@groenewegen-lukaart.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je terecht bij Rutger Groenewegen, Partner Corporate Finance, via het telefoonnummer 010 – 52 26 800.