Strategisch advies

Wat is de juiste koers voor uw bedrijf? Wij denken mee over complexe vraagstukken binnen uw onderneming.

Strategisch advies

Als ondernemer heeft u een visie en ambitie. Een koers waar u met uw onderneming naartoe wilt. Ondernemen wordt echter vaak ook een ‘eenzaam beroep’ genoemd. Hoe zorgt u ervoor dat u strategisch uitgedaagd blijft? Wij denken graag mee over de complexe vraagstukken binnen uw bedrijf. Onze corporate finance adviseurs hebben talloze ondernemers ondersteund bij het bepalen van de juiste koers en het realiseren van hun ambities. 

Als ondernemer weet u dat er voortdurend kansen en bedreigingen op de loer liggen. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Het is om die reden belangrijk om regelmatig na te denken over de strategie van uw bedrijf. Hoe zorgt u ervoor dat u kan inspelen op veranderende marktomstandigheden? En hoe biedt u het hoofd aan uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld digitalisering, arbeidskrapte en duurzaam ondernemen? Of het nu gaat om transactieondersteuning, interim-management, rendementsanalyses of het begeleiden van verbetertrajecten, onze specialisten staan graag voor u klaar.

Vertrouw op Groenewegen & Lukaart

Inspirator, adviseur en vertrouwelijke sparringpartner

Wat speelt er in uw onderneming? Waar liggen de kansen? Waar ligt u van wakker? Onze specialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw strategische vraagstukken. Daarbij hebben we oog voor de inhoud, maar zeker ook voor u als ondernemer. We spreken uw taal en zijn betrokken. Samen bouwen we aan het (verdere) succes van uw organisatie. Wilt u meer weten over wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Groenewegen & Lukaart heeft Van Rijn Brandbeveiliging voorzien van strategisch advies.

Van Rijn Brandbeveiliging

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31
Erik Brouwers
Erik BrouwersSenior adviseur
0113 239 427
06 34 28 00 59
Edwin van Belle
Edwin van BelleSenior adviseur
010 313 8523
06 15 44 96 18