Bedrijfs-
waardering

Bedrijfswaardering

Onze erkende Register Valuators zorgen voor een objectieve en onafhankelijke waardering van uw onderneming.

Bedrijfs-
waardering

Bedrijfswaardering

Wilt u weten wat de waarde van uw bedrijf is? Wellicht omdat u overweegt om uw bedrijf te verkopen? Of omdat u zich wil voorbereiden op een goede bedrijfsoverdracht binnen uw familie? Door een bedrijfswaardering uit te laten voeren krijgt u inzicht in de waarde van uw onderneming: inzicht dat u in staat stelt om te oordelen, te beslissen, of bij te sturen. Een bedrijfswaardering geeft u inzicht in de waarde van uw onderneming en laat zien waar de waardebepalende elementen en kwetsbaarheden liggen. Onze erkende Register Valuators beschikken over de ervaring, kennis en expertise om een gedegen en betrouwbare bedrijfswaardering voor u uit te voeren.

Het inschakelen van een onafhankelijke waarderingsspecialist is het begin van een succesvolle transactie of het begin van de oplossing van een conflict. Een waardering is namelijk niet alleen voor ondernemers, financieel directeuren of dga’s van belang. Ook intermediaire partijen als advocaten en accountants kunnen een beroep doen op onze onafhankelijke expertise, bijvoorbeeld in geval van een geschil tussen aandeelhouders of een echtscheiding. Met de kennis en expertise van onze Register Valuators kunt u vertrouwen op een deskundige bedrijfswaardering.

Helder inzicht in de waarde van uw bedrijf

Onze Register Valuators zijn gespecialiseerd in de bepaling van de waarde van een onderneming. Werken met een erkend Valuator heeft als voordeel dat alle betrokkenen vertrouwen kunnen hebben in de onafhankelijkheid, deskundigheid en objectiviteit waarmee de bedrijfswaardering wordt opgesteld. Om uw bedrijf te waarderen, kijken we naar het complete beeld van uw organisatie.

Aan de hand van een nauwkeurige analyse van de markt én de onderneming stellen we de waardebepaling voor u op. Hierbij worden alle belangrijke aspecten uit het verleden en heden belicht en wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting van de in de toekomst te verwachten geldstromen gemaakt. Welke waarderingsmethode vervolgens geschikt is hangt af van de situatie. Veelal wordt de Discounted Cash Flow (DCF) methode gehanteerd. De uiteindelijke keuze voor de gehanteerde waarderingsmethode wordt in transparant waarderingsrapport onderbouwd. Hierin staan de uitgangspunten, het risicoprofiel en de waardebepaling van de onderneming helder beschreven.

bedrijfswaardering
Vertrouw op Groenewegen & Lukaart

Deskundige bedrijfswaardering

Of u nu op het punt staat om uw onderneming te verkopen, een bedrijf wilt overnemen of wilt weten hoe uw organisatie ervoor staat. Een onafhankelijke bedrijfswaardering biedt inzicht en houvast voor het zetten van verdere stappen. Onze specialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw waarderingsvraagstukken. Dat doen we stap voor stap: helder en transparant. Met aandacht voor uw bedrijf en u als ondernemer. Wilt u weten wat de waarde is van uw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Groenewegen & Lukaart heeft een waardebepaling uitgevoerd voor Climate Solutions Holland.

CSH

Groenewegen & Lukaart heeft een waardebepaling uitgevoerd voor stoelen- en ligbeddenproducent Comfortseat.

Comfortseat

Groenewegen & Lukaart heeft een waardebepaling uitgevoerd voor PuurZorg.

PuurZorg

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31
Edwin van Belle
Edwin van BelleSenior adviseur
010 313 8523
06 15 44 96 18
Erik Brouwers
Erik BrouwersSenior adviseur
0113 239 427
06 34 28 00 59