Kapitaal & financiering

Onze specialisten staan voor u klaar voor persoonlijk en deskundig financieringsadvies.

Kapitaal & financierings-
advies

Kapitaal & financieringsadvies

Als ondernemer heeft u dromen, ambities en doelen. Om uw ambities waar te maken is vaak financiering nodig. Investering om een onderneming te starten, een overname te plegen of te zorgen voor groeikapitaal voor uw onderneming. Maar welke financieringsvorm past het best bij u? Onze ervaren adviseurs staan u graag bij met professionele begeleiding en persoonlijk financieringsadvies.

Het ‘traditionele financieren’ is niet meer. Naast de traditionele bankleningen en kredietfaciliteiten zijn er tegenwoordig tal van alternatieve financieringsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan crowdfunding, factoring, leasing of informal investors. In dit nieuwe speelveld staan we u graag bij in het vinden van de juiste financiering om uw plannen te realiseren.

Financiering die bij u past

Onze specialisten overzien het complete speelveld en bepalen samen met u welke financiering het best aansluit bij uw plannen. Door onze ruime ervaring op het gebied van financieringstrajecten weten we hoe we uw financieringsaanvraag het beste tot een succes kunnen laten komen. Welke financieringsvorm u ook kiest, een goed onderbouwde financieringsaanvraag is noodzakelijk en vergroot de kans op een positieve uitkomst.

Een succesvolle financiering gaat daarnaast verder dan de financieringsaanvraag alleen. De financieringsstructuur en de voorwaarden waaronder de financiering of het kapitaal wordt aangetrokken, zijn belangrijke aspecten die u flexibiliteit en ondernemingsruimte kunnen bieden. Onze ervaren adviseurs hebben alle kennis en kunde in huis om u hierin te adviseren en te begeleiden. We nemen u het werk uit handen en voeren de regie gedurende het gehele proces.

financieringsadvies
Vertrouw op Groenewegen & Lukaart

Deskundig en persoonlijk financieringsadvies

Het waarmaken van uw ambities vraagt om financiële slagkracht. Onze ervaren adviseurs zijn betrokken bij u en uw onderneming en helpen u graag om uw plannen te realiseren. We ondersteunen u bij het vinden en aantrekken van kapitaal of financiering en begeleiden het proces op een persoonlijke wijze. Zo bieden we waarde en maken we het verschil. Heeft u vragen of wilt u deskundig financieringsadvies ontvangen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Ignis Software

Groenewegen & Lukaart heeft Imosoft begeleid bij het aantrekken van groeifinanciering voor de overname van Ignis Software.

Imosoft

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31
 Erik Brouwers
Erik BrouwersSenior adviseur
0113 239 427
06 34 28 00 59
Edwin van Belle
Edwin van BelleSenior adviseur
010 313 8523
06 15 44 96 18