Bedrijf kopen

Onze adviseurs hebben alle benodigde kennis en kunde in huis om u te begeleiden tijdens het aankoopproces.

Bedrijf kopen

Overweegt u een bedrijf te kopen? Wilt u groeien door middel van een acquisitie? Ziet u mogelijkheden om een partner uit de keten aan u te binden of uw dienstverlening uit te breiden door een strategische aankoop? Groenewegen & Lukaart helpt u graag om een bedrijfsovername tot stand te brengen. Onze bemiddeling stelt u in staat om u te blijven focussen op uw dagelijkse werkzaamheden. 

Bij het kopen, een bedrijfsopvolging of fusie van een onderneming spelen zakelijke en emotionele aspecten belangrijke rollen. Veel ondernemers ervaren dit als een complex proces met veel keuze- en beslismomenten. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur kent de sector, wat is de gewenste omvang en welke cultuur is passend? Het kan zijn dat u al een bedrijf op het oog hebt. Is dit niet het geval dan kunnen we u begeleiden bij het vinden van een passende overnamekandidaat. Daarbij kunt u profiteren van ons nationale en internationale netwerk dat een brede, betrouwbare kijk biedt op potentiële kandidaten.

Een helder plan

De aankoop van een onderneming is een proces waarbij diverse belanghebbenden betrokken zijn. Veel ondernemers hechten dan ook waarde aan een duidelijke fasering van het complete proces. Wij structureren het aankoopproces daarom aan de hand van een aantal heldere stappen. Dit zorgt voor overzicht en is transparant voor alle betrokkenen. Zo ondersteunen we u stapsgewijs bij het maken van de juiste keuzes.

Fase 1: Voorbereiding

Fase 2: Aankoopproces

Fase 3:
Closing

Over ons
Vertrouw op Groenewegen & Lukaart

Betrokken van A tot Z

Onze adviseurs hebben al talloze ondernemers in aankooptrajecten begeleid. Onze ervaren specialisten bieden u duidelijk advies en deskundige begeleiding van A tot Z. Kenmerkend voor onze manier van werken is onze hoge betrokkenheid. We hebben oog voor de inhoud, maar zeker ook voor u als ondernemer. Transparantie en wederzijds vertrouwen zijn in onze ogen dan ook belangrijke voorwaarden voor succes. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Groenewegen & Lukaart heeft Esselink Groep begeleid bij de aankoop van Bouwcenter Baauw.

Esselink Groep

Groenewegen & Lukaart heeft de heer van Solm begeleid bij de aankoop van Waterfront Jachtcharter.

Waterfront Jachtcharter

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31
Edwin van Belle
Edwin van BelleSenior adviseur
010 313 8523
06 15 44 96 18
Erik Brouwers
Erik BrouwersSenior adviseur
0113 239 427
06 34 28 00 59