Over ons

Groenewegen & Lukaart biedt ondersteuning en persoonlijk advies op het gebied van het (ver)kopen, waarderen en financieren van bedrijven. Dit is wat we doen en waar we goed in zijn. Vanuit onze drie vestigingen in Zuidwest-Nederland begeleiden we ondernemers in binnen- en buitenland. Het leveren van absolute kwaliteit vinden we hierin vanzelfsprekend. Met onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid maken we écht het verschil. Of het nu gaat om ondersteuning bij bedrijfsopvolging, advies over de aankoop van een bedrijf, waarderingsvraagstukken of vragen over het aantrekken van kapitaal. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!
Onze werkwijze

Gedegen en no-nonsense

Bij Groenewegen & Lukaart kunt u vertrouwen op expertise en een persoonlijke benadering. Onze ervaren specialisten bieden u duidelijk advies en gedegen begeleiding van A tot Z. Hierbij combineren we professionaliteit met een persoonlijke no-nonsense benadering. Dit betekent dat we, naast de feitelijke kennis over uw bedrijf, ook u en uw beweegredenen willen leren kennen. Met drie vestigingen in Zuidwest-Nederland zijn we sterk vertegenwoordigd in ons belangrijkste werkgebied en kennen we uw markt. Daarnaast bedienen we via ons netwerk ondernemers overal in Nederland en daarbuiten.

Over ons
Werkenbij G&L
Onze mensen

Bevlogen en betrokken

Bedrijven (ver)kopen, waarderen en financieren is wat we doen en waar we goed in zijn. Waar het écht om draait, is de manier waarop we dat doen, namelijk bevlogen en betrokken. Onze mensen zijn bevlogen en gedreven in hun vakgebied. Ons team is goed in balans en bestaat uit een mix van ervaren adviseurs en jonge talenten. Wij zijn ambitieus en streven keer op keer naar de beste deal. We hebben daarbij niet alleen oog voor de inhoudelijk kant van een transactie, maar vooral voor u als persoon. Zo kunt u vertrouwen op oplossingen en adviezen die niet alleen financieel, maar ook gevoelsmatig kloppen.

 Certificeringen waar we trots op zijn

Groenewegen & Lukaart beschikt over diverse certificeringen en is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen en -organen.

Werken bij
Groenewegen & Lukaart

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je samen met ondernemers werken aan de toekomst? Als specialist bij Groenewegen & Lukaart vervul je een brede adviesfunctie bij de meest uiteenlopende bedrijven en vraagstukken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. We maken graag kennis met je. De koffie staat klaar!