Bevlogen en betrokken

Bedrijven (ver)kopen, waarderen en financieren is, zeer bondig omschreven, wat we doen en waar we goed in zijn. Waar het écht om draait is de manier waarop we dat doen: bevlogen en betrokken
Bevlogen in de zin van hoe we ‘in ons werk staan’. Onze mensen zijn gedreven specialisten op hun vakgebieden. Ons team met ‘oude rotten’ en ‘jonge honden’ is goed in balans. Wij zijn ambitieus en streven keer op keer naar de beste deal voor u als klant.

Geïnteresseerd en nieuwsgierig
We zijn geïnteresseerd in u als ondernemer, in uw plannen en ambities. We hebben daarbij niet alleen oog voor de inhoud, maar zeker ook voor de ondernemer als persoon. U kunt daardoor vertrouwen op oplossingen en adviezen die niet alleen financieel, maar ook gevoelsmatig kloppen. Nieuwsgierig zijn we altijd. Nieuwsgierig naar actuele marktontwikkelingen, naar kansen en naar wat u beweegt en drijft. Daarbij zijn we alert, dat zit eenmaal in onze natuur.

Regionaal en (inter)nationaal
Met drie vestigingen in Zuidwest-Nederland zijn we sterk vertegenwoordigd in ons belangrijkste werkgebied: de zuidwestelijke Delta. Onze mensen kennen de markt in de regio Groot Rijnmond, West-Brabant en Zeeland. Daarnaast bedienen we via ons netwerk ondernemers overal in Nederland en daarbuiten. Als kantoor zijn we aangesloten bij euroMerger, een internationaal netwerk van specialisten op het gebied van fusies en bedrijfsovernames buiten onze landsgrenzen. Dit stelt ons in staat om ook de internationale ambities van onze relaties vorm te geven.

Meer informatie over onze adviseurs vindt u hier.