Werken bij Groenewegen & Lukaart

Bij Groenewegen & Lukaart werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Wij helpen jou het beste uit jezelf en je carrière te halen. Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek jouw mogelijkheden binnen onze organisatie. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! We gaan graag met je in gesprek!

Adviseur Corporate Finance

Breda / Rotterdam

Senior Adviseur Corporate Finance

Breda / Rotterdam / Goes

Stuur een
open sollicitatie

Breda / Rotterdam / Goes

Over ons
Onze cultuur

Ambities waarmaken

Bij Groenewegen & Lukaart zetten we ons elke dag in om de beste deal voor onze klant te realiseren. Dit doen we op een betrokken en persoonlijke wijze. Dit persoonlijke karakter is ook merkbaar binnen ons team. Je collega’s spreek je aan met ‘je’ en ‘jij’ en alle deuren staan voor je open. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden een gezonde werk- privébalans belangrijk. Ook hebben we aandacht voor jouw individuele groeipad en ontwikkeling. Jij levert immers een belangrijke bijdrage aan ons succes. We delen kennis, inspireren elkaar en bieden de juiste begeleiding waar en wanneer je die nodig hebt. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden.

Ons werk

Samenwerken aan succes

Groenewegen & Lukaart biedt ondersteuning en persoonlijk advies op het gebied van het (ver)kopen, waarderen en financieren van bedrijven. Vanuit onze drie vestigingen in Zuidwest-Nederland begeleiden we ondernemers in binnen- en buitenland. Onze mensen zijn gedreven specialisten op hun vakgebieden. We zijn bevlogen, betrokken en staan dichtbij onze klant. Eerlijkheid, openheid en wederzijds vertrouwen zijn kenmerkend voor de manier waarop we samenwerken met klant, maar ook met elkaar. Verantwoordelijkheden mag je pakken en dragen we met elkaar, ongeacht de functie waarin je werkzaam bent. Iedere collega is uniek en ieders inbreng is waardevol.

Werken bij Groenewegen & Lukaart