Adviseur Corporate Finance

Voor onze vestigingen in Breda en Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Adviseur Corporate Finance. 

Adviseur Corporate Finance (fulltime) – Breda en Rotterdam

In deze functie ben jij onze specialist op het gebied van o.a. fusie- en overnametrajecten. Je zoekt graag de samenwerking op met collega’s, schakelt met hen over uiteenlopende corporate finance-vraagstukken en begeleidt en adviseert klanten op dit gebied. Daarnaast voer je bedrijfs- en marktanalyses uit, benader je (proactief) betreffende partijen, sta je ondernemers terzijde bij onderhandelingen en bied je ondersteuning bij het structureren van transacties. Ook het opstellen van memorandi, plannen en rapportages behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

Om je commerciële instelling het meest tot zijn/haar recht te laten komen beschik je over een breed netwerk in Zuidwest-Brabant of regio Rijnmond waarmee je mogelijk geschikte kopers, overnamekandidaten en financiers in kaart kunt brengen. Ook het onderhouden van onze bestaande relaties is van groot belang.

Wie ben jij?

  • Analytisch, initiatiefrijk en integer zijn woorden die jou goed omschrijven.
  • Je beschikt over een praktische en creatieve aanpak. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent proactief; geen vraag is te veel en geen lat te hoog!
  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO- opleiding op finance & control, bedrijfskunde, accountancy, of op ander bedrijfseconomische terrein.
  • Minimaal 1-4 jaar relevante werkervaring in de functie van Junior Adviseur Corporate Finance of een vergelijkbare functie.
  • Je bent een bevlogen gesprekspartner voor onze klanten met uitstekende adviesvaardigheden.
  • Tot slot sta je graag in contact met mensen en vind je kwaliteit belangrijk. Dit is nodig voor je directe betrokkenheid bij verschillende projecten.
  • Kortom, een veelzijdige functie waarin je werkt in een leerzame en professionele omgeving vol kansen en waar volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden worden geboden.

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Groenewegen & Lukaart Corporate Finance B.V. omvat transactiebegeleiding en bedrijfseconomische advisering. Onze organisatie begeleidt al geruime tijd ondernemers met diverse achtergronden en in vrijwel alle branches. Dit doen we met een ambitieus team waar veel aandacht is voor ontwikkeling. We zijn bevlogen en betrokken. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Goes en Breda gaan we voor de beste deal voor onze opdrachtgevers.

Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Stuur je motivatiebrief en cv naar sollicitaties@groenewegen-lukaart.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je terecht bij Rutger Groenewegen, Partner Corporate Finance, via het telefoonnummer 010 – 52 26 800.

Werken bij Groenwegen & Lukaart

Bij Groenewegen & Lukaart werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Wij helpen jou het beste uit jezelf en je carrière te halen. Meer weten?