Bedrijf verkopen

Uw bedrijf verkopen of overdragen? Een complex proces met veel keuzemomenten. Onze ervaren adviseurs ondersteunen u bij elke stap van het verkoopproces.

Bedrijf verkopen

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen? Wilt u na jarenlang hard werken de opgebouwde waarde in uw bedrijf verzilveren? Zoekt u wellicht een opvolger die uw bedrijf kan voortzetten? Of is er sprake van bedrijfsopvolging binnen de familie? Uw bedrijf verkopen doet u doorgaans slechts één keer. Het is daarom enorm belangrijk om u te omringen met de juiste expertise en ervaring. Onze corporate finance adviseurs hebben talloze ondernemers in deze trajecten begeleid. Zij zetten hun kennis en ervaring graag voor u in.

Bijna iedere ondernemer ervaart de verkoop, overdracht of samenvoeging van zijn of haar bedrijf als een complex en ingrijpend proces met veel keuze- en beslismomenten. Daarnaast omvat een succesvolle verkoop meer dan alleen het beste financiële resultaat. Bij Groenewegen & Lukaart kunt u daarom vertrouwen op deskundige begeleiding en advisering op een persoonlijke wijze. Daarbij zetten we ons nationale en internationale netwerk in om voor u de beste deal te realiseren.

Een helder plan

De verkoop van een onderneming is een complex proces waarbij diverse belanghebbenden betrokken zijn. Veel ondernemers hechten dan ook waarde aan een duidelijke fasering van het complete proces. We structureren ieder verkoopproces daarom aan de hand van een aantal heldere stappen. Zo zorgen we voor overzicht en helpen we u bij het maken van de juiste keuzes. Ons stappenplan bestaat uit een aantal fases, dit maakt het proces overzichtelijk en zorgt voor transparantie voor u en alle betrokkenen.

Fase 1: Voorbereiding

Fase 2: Verkoopproces

Fase 3:
Closing

Bedrijf verkopen
Vertrouw op Groenewegen & Lukaart

Aandacht voor de inhoud, het proces én de persoon

De verkoop van uw onderneming of bedrijfsopvolging binnen de familie is een complex traject dat vraagt om een goede planning en voorbereiding. Onze ervaren adviseurs begeleiden en adviseren u tijdens het volledige verkooptraject. Hierbij hebben we oog voor de zakelijke, maar ook voor de emotionele aspecten van de verkoop. Met aandacht voor u en uw bedrijf. We bieden overzicht en werken samen met u naar een geslaagde verkoop. Wilt u een vrijblijvende afspraak om te sparren over de verkoop van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Pro-da

Groenewegen & Lukaart heeft Pro-Da begeleid bij de succesvolle verkoop van haar bedrijf aan Topmondzorg.

Pro-Da

Groenewegen & Lukaart heeft Culinair Kommers begeleid bij de verkoop van de onderneming aan Eetgmak.

Culinair Kommers

Groenewegen & Lukaart heeft Rasenberg Beheer begeleid bij de verkoop van de Rasenberg Materieel B.V. en werkmaatschappij Cees Rasenberg Transport B.V..

Cees Rasenberg

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 – 313 8533
06 – 24 78 31 31
Edwin van Belle
Edwin van BelleSenior adviseur
010 – 313 8523
06 – 15 44 96 18
Erik Brouwers
Erik BrouwersSenior adviseur
0113 – 239 427
06 – 34 28 00 59