J.J.A. (Joris) Troost BSc

Adviseur

”Vanuit mijn rol als adviseur bij Groenewegen & Lukaart ben ik betrokken bij vrijwel alle facetten van het waarderingsproces en aan- en verkooptrajecten.

Momenteel studeer ik voor mijn masteropleiding Accounting & Financial Management, waarnaast ik parttime werk voor Groenewegen & Lukaart. Voorheen werkte ik op de samenstelafdeling van de accountancy bij Schipper Accountants, de kennis die ik hier heb opgedaan komt iedere dag nog terug in mijn werk. Met mijn bachelorsdiploma bedrijfskunde op zak werk ik vanuit een frisse visie en met en een gezonde kritische blik aan de verschillende trajecten.

Verder vervul ik een ondersteunende rol voor diverse soorten trajecten, met name bedrijfswaarderingen en aan- en verkooptrajecten. Het leuke aan mijn werk vind ik de diversiteit die ik in de dagelijkse werkzaamheden aantref. Wanneer ik niet bezig ben om de toekomstige prestaties en mogelijkheden voor een bedrijf te analyseren, onderzoek ik wat de beste manier is om bijvoorbeeld een verkooptraject aan te pakken en welke bedrijven een goede koper kunnen zijn voor de onderneming. Deze mix van strategische en financiële aspecten maakt het werk voor mij interessant.”