J.J.A. (Joris) Troost MSc

Adviseur

”Als adviseur bij Groenewegen & Lukaart ben ik betrokken bij vrijwel alle facetten van het waarderingsproces en aan- en verkooptrajecten.

Met mijn recent behaalde masteropleiding Accounting & Financial Management, mijn ervaring in accountancy en mijn brede oriëntatie vanuit mijn bacheloropleiding Bedrijfskunde, probeer ik het financiële overzicht en de werkelijkheid samen te brengen in analyses. Dit combineer ik met een scala aan strategische mogelijkheden. Mijn doel is om vanuit een frisse visie en met een gezonde kritische blik ieder traject tot een mooi resultaat te brengen.

Mijn dagelijkse werkzaamheden hebben met name betrekking op bedrijfswaarderingen en aan- en verkooptrajecten. Het leuke aan mijn werk vind ik de grote diversiteit. Wanneer ik niet bezig ben om de toekomstige prestaties en mogelijkheden voor een bedrijf te analyseren, onderzoek ik wat de beste manier is om bijvoorbeeld een verkooptraject aan te pakken en welke bedrijven de beste strategische koper zijn voor de onderneming. Deze mix van strategische en financiële aspecten maakt het werk voor mij interessant.”