Waterspecialist verkocht aan Aquacombi

Groenewegen & Lukaart heeft de eigenaren van Waterspecialist begeleid in het waarderings- en verkoopproces van de onderneming aan Aquacombi.

Over Waterspecialist

Waterspecialist is in 2011 opgericht door de familie Brouwer, na jarenlange ervaring in de sanitairhandel. Tijdens die periode heeft het bedrijf diverse ontkalkingssystemen getest en is het tot de conclusie gekomen dat waterontharding middels ionenuitwisseling de meest effectieve waterbehandeling is. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé Zeeuwse specialist op het gebied van (drink)water. Het bedrijf levert diverse waterontharders en biedt een passende oplossing voor elke situatie.

Over Aquacombi B.V.

Het familiebedrijf Aquacombi B.V. heeft de activiteiten van het Zeeuwse Waterspecialist overgenomen. Aquacombi B.V. heeft zich sinds 1993 volledig toegelegd op waterontharding. In 2007 heeft het bedrijf AquaCell ontwikkeld, een stroomloos wateronthardingssysteem. Inmiddels is AquaCell het meest verkochte wateronthardingssysteem van Nederland. In 2020 is dit onderdeel geworden van het Amerikaanse Culligan, één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van waterbehandeling. Met de overname van Waterspecialist wordt verdere uitbreiding van het bedrijf uit Joure gerealiseerd.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31