Vital Timmermans overgenomen door Hogazon

Groenewegen & Lukaart heeft Vital Timmermans begeleid in de verkoop en de bedrijfswaardering van de onderneming. Hogazon heeft Vital Timmermans in juni 2019 overgenomen.

Groenewegen & Lukaart kende Cas Hoetelmans nog van een aantal jaren geleden toen Cas als koper van Hogazon bij Groenewegen & Lukaart aan tafel kwam. Een mooier compliment konden we niet krijgen: het bedrijf dat toen in nieuwe handen viel, is zo succesvol geworden dat het weer verder kon uitbreiden en ons benaderde voor een transactie.

Over Vital Timmermans

Al ruim 21 jaar is het bedrijf Vital Timmermans een begrip in Yerseke en omstreken op het gebied van zonwering, garagedeuren en woninginrichting. De eigenaar, Vital, heeft er voor gekozen om zich meer op klanten en installatie te willen concentreren. Hogazon (Cas Hoetelmans) uit Vlissingen, bekend van kunststof kozijnen en zonwering, wilde graag uitbreiden in Zeeland en heeft daarom per 1 juni 2019 alle activiteiten en personeel overgenomen van het bedrijf Vital Timmermans.

Over Hogazon

Hogazon is specialist in rolluiken, zonwering en kozijnen op maat. De activiteiten in Yerseke blijven plaatsvinden vanuit Marijkelaan 94 te Yerseke en gaan verder als tweede vestiging van Hogazon onder de naam Hogazon | Vital Timmermans. In Yerseke wordt het assortiment uitgebreid met kunststof kozijnen en in Vlissingen zullen ook garagedeuren en een deel woninginrichting worden opgenomen in het assortiment. Op deze manier gaan zij samen een mooie en zonnige toekomst tegemoet met en voor hun klanten.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31