The Kids Company verkoopt kinderdagverblijven aan KidsFoundation en Kindergarden

Groenewegen & Lukaart Corporate Finance heeft The Kids Company begeleid bij de verkoop van haar 3 kinderdagverblijven aan Kindergarden (Eindhoven) en KidsFoundation (Breda en Waalre). Naast het begeleiden van het verkoopproces heeft Groenewegen & Lukaart ook een waardebepaling voor The Kids Company uitgevoerd.

Over The Kids Company

The Kids Company is een kwalitatief hoogwaardige aanbieder van kinderopvang in Noord-Brabant. Met een team van dertig (vaste) pedagogisch professionals wordt dagelijks kinderopvang geboden op de opvanglocaties in Breda, Waalre en Eindhoven.

Over KidsFoundation

KidsFoundation werd in 2014 opgericht en is uitgegroeid tot een organisatie met landelijke dekking. Via zijn dertien labels opereren honderden lokale kinderdagverblijven, bso’s en peuteropvang-locaties onder de vlag van KidsFoundation. Bekende labels binnen het netwerk zijn onder meer Smallsteps, Konings kinderen en Zus en Zo.

Over Kindergarden

Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang. Sinds 2011 maakt Kindergarden deel uit van Bright Horizons, een wereldwijd actieve kinderopvangorganisatie.

Overige betrokken partijen
Schipper Accountants, HerikVerhulst advocaten.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Edwin van Belle
Edwin van BelleSenior adviseur
010 313 8523
06 15 44 96 18