Provoost Rolluiken en Zonwering is overgenomen door Hogazon

Het verkooptraject van Provoost Rolluiken en Zonwering aan Hogazon is begeleid door Groenewegen & Lukaart.

Over Provoost Rolluiken en Zonwering

Provoost Rolluiken en Zonwering is actief op het gebied van de detailhandel in en het plaatsen van zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, kunststof kozijnen en garagedeuren. Door het jarenlange bestaan van de onderneming op de vertrouwde locatie in Biervliet heeft Provoost een grote naamsbekendheid opgebouwd in Zeeuws-Vlaanderen. Provoost staat voornamelijk bekend om haar goede service en kwaliteit.

Gedurende het verkooptraject is contact gezocht met Cas Hoetelmans, algemeen directeur van Hogazon, onder meer omdat beide ondernemingen actief zijn in dezelfde branche en het Zeeuwse werkgebied. Na vele prettige gesprekken tussen de ondernemers Johan Provoost en Cas Hoetelmans is overeenstemming bereikt over de aan/verkooptransactie, welke inhoudt dat de activiteiten en het personeel van Provoost Rolluiken & Zonwering per 1 mei 2020 zijn overgedragen aan Hogazon.

Johan Provoost, oprichter van Provoost Rolluiken & Zonwering: “We zijn erg blij dat we onze krachten kunnen bundelen met een partij als Hogazon. Net als bij Provoost Rolluiken & Zonwering staat kwaliteit en service bij Hogazon hoog in het vaandel. Onze klanten zullen dan ook weinig van de overname merken. De vertrouwde gezichten blijven in dienst, onze vakmensen blijven de service verlenen zoals men dat van ons gewend is en onze showroom blijft op het vertrouwde adres in Biervliet.”

Over Hogazon

“Hogazon wilde graag uitbreiden in Zeeland en heeft daarom alle activiteiten en personeel overgenomen van Provoost Rolluiken & Zonwering. Hierdoor worden de krachten verder gebundeld en de assortimenten uitgebreid. U kunt nu ook voor kunststof kozijnen weer terecht in Biervliet! Voor de overige producten bent u als vanouds welkom op het vertrouwde adres aan de Achterweg 8 in Biervliet”, aldus Cas Hoetelmans algemeen directeur van Hogazon.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09