Dienst Aankooptraject
Naam ArBS
Branche Uitzendbranche
Duur traject circa 11 maanden
Omvang Vertrouwelijk

 

Vanaf begin juni 2018 is Quincy Tjan-Asem de nieuwe eigenaar van ArBS Uitzendgroep.
ArBS is gevestigd in Sas van Gent en vooral actief in het uitzenden van mensen in de Techniek, Grond-, Weg- en Waterbouw, Metaal, Schoonmaak en Productie. Reeds jarenlang staat ArBS voor betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit. ArBS geeft haar personeel daarom ook altijd de mogelijkheden tot bijscholen en het behalen van de juiste certificaten.

Reeds 8 jaar is Quincy werkzaam bij ArBS, waarbij hij de laatste jaren steeds meer het gezicht van de onderneming was. Het was dan ook logisch om de aandelen van de onderneming over te nemen toen de mogelijkheid zich voordeed. Omdat Quincy goed voorbereid wilde zijn werd reeds in een vroeg stadium contact gelegd met Hans van Dienst, adviseur bij Groenewegen & Lukaart.

Overnametraject
Stap voor stap is vervolgens het overnametraject ingezet. Daarbij werd eerst gezocht naar overeenstemming over de voorwaarden met de verkoper. Deze voorwaarden werden zoals gebruikelijk vastgelegd in een intentieovereenkomst. Vervolgens heeft Hans Quincy ook begeleid bij het aantrekken van de benodigde financiering. Toen dit ook was geregeld kon de afspraak met de notaris worden gemaakt. Aldaar konden begin juni alle bij de transactie noodzakelijke documenten worden ondertekend.

Vanaf nu kan Quincy als ondernemer verder met het realiseren van zijn ambities. Wij van Groenewegen Lukaart wensen hem daarbij veel succes!

juni 2018