Aandelen van Metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg verkocht aan Dost Industries

Groenewegen & Lukaart heeft in samenwerking met Schipper Accountants Laszlo Holding B.V. begeleid bij de verkoop van Metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg B.V. aan Dost Industries B.V. Beide ondernemers werken al enkele jaren nauw met elkaar samen. Daarnaast vullen de activiteiten van Metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg en Dost Industries elkaar mooi aan.

Over Metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg

Metaalverwerkingsbedrijf Rijnberg is bijna 15 jaar actief is in de weg- en water-bouwsector en de metaalbranche. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in het maken van staalconstructies, metaalbewerking en het uitvoeren van las- en montagewerkzaamheden op locatie. Metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg is dagelijks bezig om zich te ontwikkelen en te vernieuwen. Bijvoorbeeld door te investeren in goede machines, vakkennis en certificeringen, waardoor de gewenste kwaliteit van de klant kan worden gewaarborgd.

Over Dost Industries

Dost Industries is gespecialiseerd in de betonbouw en aannemerij. De onderneming draait al enkele jaren in diverse projecten van Metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg mee, van calculatie tot projecten op locatie. De overname is dan ook een mooie uitbreiding van de activiteiten.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09