Lesage Automatisering overgenomen door Arcus IT Group

Groenewegen & Lukaart heeft Lesage Automatisering begeleid bij het opstellen van een waardebepaling. Vanuit dat punt hebben we een plan opgesteld voor de verkoop van de onderneming. Dit begon met het opstellen verkoopdocumentatie en het zoeken naar overnamekandidaten. Na een zorgvuldige selectie van geïnteresseerde partijen, is in Arcus IT Group BV de juiste overnamekandidaat gevonden. Begin februari is de aandelentransactie bij de notaris gepasseerd.

Over Lesage Automatisering

Lesage Automatisering is sinds 1992 vanuit Oud Gastel totaalleverancier van ICT-oplossingen voor de zakelijke markt. De onderneming voorziet haar klanten op het gebied van ontwerp, advies, installatie en beheer van informatie- en communicatietechnologie in het midden- en kleinbedrijf met een specialisatie in de eerstelijns zorgverleners.

Over Arcus IT

Arcus IT bedient na overname vanuit locaties door heel Nederland honderden organisaties. Ze beschikken over veel kennis van branchespecifieke applicaties en processen. Arcus is partner van onder meer veel MKB’ers, accountantskantoren, retailketens en zorgorganisaties bij de transitie naar de Cloud en voor een efficiënte, veilige inrichting van de ICT-omgeving.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31