InTec Installatietechniek B.V. verkocht aan Paree B.V.

Groenewegen & Lukaart hebben de ondernemers van InTec begeleid bij de overdracht van 100% van de aandelen in Intec Installatietechniek en het bedrijfspand te Kapelle aan Paree.

Over InTec

InTec is een Zeeuws familiebedrijf, welke actief is op het gebied van het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van technische installaties. In 1995 is InTec opgericht en sindsdien ontwikkeld tot een sterk middelgroot installatiebedrijf met 40 werknemers. De directie werd tot de overname gevoerd door Johan Lodder en Dianne Ridderhof.

Gedurende het traject zijn Johan en Dianne in contact gebracht met Pieter Paree, algemeen directeur van Paree B.V., waarbij direct sprake was van een klik. Na een aantal goede gesprekken, waarin de toekomstige synergiekansen op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde een grote rol speelde, is de transactie op 8 juli 2021 definitief geworden.

Het stokje van het directieteam van InTec is overgedragen aan Dennis Plandsoen, die namens Paree B.V. de nieuwe directie vormt van InTec. “Dit is het juiste moment voor de overdracht. InTec staat er goed voor en is toe aan een volgende stap. Wij zijn dan ook uitermate verheugd om verder te gaan onder de vlag van een professioneel en betrouwbaar Zeeuws bedrijf als Paree B.V.”, aldus Johan Lodder en Dianne Ridderhof.

Over Paree

Paree is eveneens een Zeeuws bedrijf, gelegen in ’s-Heerenhoek en sinds 1930 actief en een begrip in Zuidwest-Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, elektro, beveiliging, telecom, IT, klimaattechniek, sanitairtechniek en een combinatie van deze diensten.

Met de overname van Intec Installatietechniek heeft Paree B.V. met ca. 225 medewerkers en 90 jaar ervaring alle kennis en kunde tot haar beschikking op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Paree kan hierdoor goed inspelen op de groeiende vraag naar elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09