Installatiebedrijf D.A. Vermaas overgenomen door Installatiebedrijf Van Rennes

Met ingang van 1 januari 2019 is Installatiebedrijf D.A. Vermaas uit Oud-Beijerland overgenomen door Van Rennes Elektro- & Installatietechniek. Groenewegen & Lukaart heeft Installatiebedrijf D.A. Vermaas in het verkooptraject begeleid. Ook is er een waardebepaling van de onderneming uitgevoerd.

Begin december is er met behulp van onze adviseur Rutger Groenewegen overeenstemming bereikt tussen beide directies. Van Rennes geeft aan verheugd te zijn met de overname. Door bundeling van krachten kan de dienstverlening en de mogelijkheden in de markt nog meer verstrekt worden.

In het eerste kwartaal van 2019 is de vestiging verhuisd naar het pand van Rennes in Klaaswaal. Alle werkzaamheden worden nu uitgevoerd onder de naam van Van Rennes Elektro- & Installatietechniek.

Over D.A. Vermaas

D.A. Vermaas is totaal leverancier op het gebied van onder andere waterinstallaties, gasinstallaties, sanitaire voorzieningen, riolering, centrale verwarming, ventilatiesystemen voor woningen, zonneboilersystemen. Met al meerdere decennia aan ervaring bekendheid als betrouwbare, kordate en vakkundige partij voorziet de onderneming al jaren haar klanten.

Over Van Rennes

Van Rennes werkt inmiddels met een team van ruim 100 professionals aan installaties binnen en buiten de Hoeksche Waard. Zij zijn actief in de utiliteits- industrie- en woningbouw en al sinds de oprichting in 1956 gevestigd in Klaaswaal.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31