Dienst: Verkooptraject fysiotherapiepraktijk en fysio fitness (activatransactie)
Naam: Fysiotherapiepraktijk K.T. Radsma te Uden
Branche: Fysiotherapiepraktijk / fitnesscentra
Omvang: Vertrouwelijk

Fysiotherapiepraktijk K.T. Radsma is een praktijk voor fysiotherapie in Uden, en richt zich op verschillende specialisaties evenals de combinatie fysiotherapie en fysiosport. Eigenaar Klaas Radsma heeft de praktijk opgericht in 1981 en gedurende de jaren in Uden en omstreken een uitgebreid en trouw netwerk opgebouwd. In het kader van de toekomstbestendigheid van de praktijk heeft Klaas de nodige voorbereidingen getroffen om de praktijk over te dragen en is hierdoor in contact gekomen met Groenewegen & Lukaart Corporate Finance (‘G&L’) voor de begeleiding hiervan.

G&L heeft het verkooptraject tot aan de succesvolle overdracht per 1 januari 2022 begeleid. Vanaf deze datum heeft Klaas Radsma het stokje officieel overgedragen aan Bas Wolbert, eigenaar van Wolbert Fysio met vestigingen in Uden, Nistelrode en Boekel.

De fysiotherapeuten van Fysiotherapiepraktijk K.T. Radsma blijven het vertrouwde gezicht van de praktijk. Daarnaast blijft de praktijk voorlopig gevestigd te (5401 PD) Uden aan de Schepersweg 19 en zal ook Klaas nog actief blijven in de vertrouwde omgeving.

Het gehele team zal gezamenlijk met veel plezier en enthousiasme de zorg leveren zoals mensen gewend zijn, waarbij ook ruimte is voor uitbreiding. Zo wordt door Bas Wolbert gedacht aan een leefstijlcoach, ergotherapeut en andere (para-) medische beroepen.

G&L feliciteert beide partijen met de overname en wenst hen veel succes in de toekomst.

Januari 2022