Esselink Groep neemt Bouwcenter Baauw in Vlaardingen over

Het aankooptraject van Bouwcenter Baauw door Esselink Groep is door Groenewegen & Lukaart begeleid. De overname is na overeenstemming tussen beide partijen op 25 juni 2021 definitief geworden.

Over Esselink Groep

Esselink Groep is een familiebedrijf welke in 1913 is opgericht en gedurende de jaren is uitgegroeid tot een bekende speler voor de bouw en doe-het-zelf markt in de regio Zuidwest Nederland. Vanuit het doel om de dienstverlening uit te breiden met strategische locaties binnen het werkgebied heeft Esselink Bouwcenter Baauw in Vlaardingen (Bellstraat 5-7) overgenomen. Met de overname van Baauw is een logische stap gezet in de langetermijnvisie van Esselink, namelijk de uitbreiding naar de regio ten noorden van Voorne-Putten.

Met de overname van Bouwcenter Baauw en andere uitbreidingen beschikt Esselink Groep inmiddels over zes vestigingen van Bouwcenter Esselink, vijf Gamma bouwmarkten en één Karwei bouwmarkt.

Over Bouwcenter Baauw

Bouwcenter Baauw is als sinds generaties gevestigd in Vlaardingen op het Industriegebied ‘De Vergulde Hand’. Onder de vlag van Esselink kan de vestiging in Vlaardingen verder groeien in assortiment (hout, plaat, bouwsystemen), kennis, klanten en uiteraard in omzet.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09
Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31