Eetgemak verwerft 100% van de aandelen in Culinair Kommers

Groenewegen & Lukaart heeft Culinair Kommers begeleid bij de verkoop van de onderneming aan Eetgmak (een portfolio bedrijf van Gilde Healthcare). Ook het opstellen van een waardebepaling was binnen dit traject onderdeel van de dienstverlening.

Over Kommers

Familiebedrijf Culinair Kommers is ruim 50 jaar geleden begonnen als slagerij en is inmiddels uitgroeid tot landelijk operende maaltijdspecialist van koelverse kant-en-klaar maaltijden en maaltijdcomponenten. Uitgangspunt hierbij is het werken met verse ingrediënten en weinig tot geen kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen en/of smaak- en kleurstoffen. In plaats daarvan wordt gewerkt met eigen kruidenmixen.

De overname past in de strategie van Eetgemak Groep en biedt de mogelijkheid om de kwaliteit van de maaltijden te verbeteren en de positie in Zeeland te versterken. Voor Culinair Kommers biedt dit de mogelijkheid om middels de veelzijdigheid van de gerechten van Eetgemak bestaande klanten een veel ruimere keuze aan te bieden.

Over Gilde Healthcare

Gilde Healthcare is een gespecialiseerde Europese investeringsmaatschappij met €2 miljard ($2 miljard) onder beheer in twee aparte fondsstrategieën: Venture&Growth en Private Equity. Het Venture&Growth fonds investeert in innovatieve bedrijven die actief zijn in healthtech en therapeutics, zowel in Europa als Noord-Amerika. Het Private Equity fonds participeert in winstgevende Europese healthcare bedrijven in de lower mid-market inclusief zorgverleners, toeleveranciers van medische producten en dienstverleners aan de zorgsector.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Erik Brouwers
Erik BrouwersSenior adviseur
0113 239 427
06 34 28 00 59
Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31