Ear 2 Ear verwerft 100% van de aandelen in All Ears Hoorzorg

Groenewegen & Lukaart heeft Van Wijngaarden Holding B.V. begeleid bij de verkoop van All Ears Hoorzorg B.V. aan Ear 2 Ear B.V. (onderdeel van Eyecare Group B.V.). De overname past in de strategie van Ear 2 Ear en biedt de mogelijkheid om de kwaliteit van de bestaande dienstverlening verder te verbeteren en de positie in Zeeland de versterken.

Over All Ears Hoorzorg

All Ears Hoorzorg vindt zijn oorsprong in 1992 toen audicien Erik van Wijngaarden en Erwin van der Land de audicien vestiging All Ears Hoortoestellen openden in Goes. Door de jaren heen is de onderneming uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen Zeeland met 5 winkels. Met als nieuwe naam All Ears Hoorzorg richt zij zich op de bovenkant van de markt en heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Hierdoor is de onderneming in staat om maatwerk te leveren en de gewenste en benodigde tijd aan klanten te kunnen besteden.

Over EyeCare Group

EyeCare Group bestaat uit 8 high-end retail optiek- en audiciensbedrijven met gezamenlijk circa 100 winkels en 600 medewerkers in een groot deel van Nederland. EMK Capital is als mede-aandeelhouder en investeringsmaatschappij betrokken bij het verwezenlijken van de ambities van EyeCare Group. In 2021 verwierf EMK Capital een meerderheidsbelang in EyeCare Group.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Erik Brouwers
Erik BrouwersSenior adviseur
0113 239 427
06 34 28 00 59
Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09