De aandelen in de Dalosy Groep zijn verkocht aan Peak Technologies, een portfolio company van Sole Source Capital

Groenewegen & Lukaart heeft het gehele verkooptraject van de Dalosy Groep aan Peak Technologies (Sole Source Capital) begeleid. Ook is er een bedrijfswaardering en een due diligence-onderzoek voor Daloasy uitgevoerd. In samenwerking met Schipper Accountants is Dalosy daarnaast voorzien van bedrijfskundig, financieel en fiscaal advies. Op juridisch vlak samengewerkt met het advocatenkantoor HerikVerhulst Advocaten te Rotterdam.

Over de Dalosy Groep

De Dalosy Groep bestaat uit Dalosy Projecten B.V., Logilabel Nederland B.V. en Dalosy B.V. Dalosy is opgericht in 1976 en gespecialiseerd in het leveren van complete mobiele totaaloplossingen op het gebied van hardware, software, wireless en beheer. Zij optimaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen voor een breed scala aan branches en sectoren vanuit het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland en verkoopkantoor te Sint-Niklaas, België.

Over Sole Source Capital en Peak Technologies

Sole Source Capital is een private-equity onderneming uit de VS, gericht op ondernemingen in snelgroeiende industriële subsectoren. Een portfolio company van Sole Source Capital, Peak Technologies, is een toonaangevende system integrator van mobiele oplossingen en heeft Dalosy overgenomen. De overname is de 15e investering van Sole Source Capital in de AIDC-industrie en vergroot de voetafdruk van Peak in Europa.

Door de vergroting van de positionering in de Enterprise Mobility sector kunnen mooie stappen naar de toekomst worden gemaakt: “We zijn verheugd om samen met Peak Technologies een mooie stap voorwaarts te maken. Peak Technologies is een geweldige partner, waarmee we onze positie in het Enterprise Mobility segment vergroten en onze toekomstambities kunnen waarmaken”, aldus Dalosy.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31
Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09