De aandelen in Constructie- en Machinefabriek Moergestel B.V. zijn verkocht

Groenewegen & Lukaart is via het netwerk in contact gekomen met de ondernemers van Constructie- en Machinefabriek Moergestel B.V. Door hun leeftijd is het moment gekomen om de aandelen in de onderneming te verkopen.  welk verkooptraject Groenewegen & Lukaart in zijn geheel heeft begeleid. Groenewegen & Lukaart heeft Constructie- en Machinefabriek Moergestel begeleid bij de verkoop. Ook is er een waardebepaling voor het bedrijf uitgevoerd.

Over Constructie- en Machinefabriek Moergestel B.V.

Constructie- en Machinefabriek Moergestel B.V. is een allround metaalbedrijf dat al ruim 35 jaar actief is in de branche en regio. De onderneming houdt zich bezig met het ontwikkelen en bewerken van producten van verschillende soorten materialen (specialisatie in metaal), waaronder machines en constructies, maar ook allerlei andere maatwerkproducten.

Na het op de markt brengen van de onderneming, is interesse getoond door vele ondernemers en MBI-kandidaten. Door het voeren van gesprekken is uiteindelijk de juiste overnamekandidaat gevonden, die affiniteit heeft met de branche en waarmee de verkopers een goede klik hebben. Na onderhandeling hebben partijen overeenstemming bereikt over de ins en outs van de transactie en is het verkooptraject afgerond met een mooi resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31
Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09