Camping De Oase in Renesse in Franse handen

Groenewegen & Lukaart heeft de ondernemers van Camping De Oase begeleid in het verkoopproces. Camping De Oase is verkocht aan de Franse investeerder Siblu. Het is het eerste vakantiepark dat Siblu in Nederland koopt. De voormalig eigenaar stelt vaste gasten gerust: niemand hoeft weg.

Over Camping De Oase

Herman van Oost en zijn vrouw Jeannie hebben de camping aan de Roelandsweg in Renesse achttien jaar geleid. Daarvoor waren ze 27 jaar eigenaar van camping De Wijde Blick. Ze vinden het mooi geweest. “We merken dat het lichamelijk zwaar begint te worden. En er deed zich een kans voor. We hebben al vaker bezoek gehad van investeerders, maar meestal waren dat projectontwikkelaars en daar hadden we geen zin in”, vertelt Van Oost. Nu kwamen ze via hun adviseur van Groenewegen & Lukaart in contact met Siblu, een grote Franse vakantieaanbieder. “Ze hebben heel veel parken. Maar de aanpak is heel persoonlijk en kleinschalig. Het voelde gelijk goed.”

Over Siblu

Siblu neemt de camping over en zet de vernieuwing door die Van Oost al in 2008 had ingezet door. “Alleen dan nog een tandje extra. Ze willen uitbreiden en zijn al met een architect bezig voor het centrum van de camping. Er komen meer stacaravans, maar heel geleidelijk.”

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31
Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09