Boron verwerft meerderheidsbelang in Omniboost

Groenewegen & Lukaart heeft de aandeelhouders van Omniboost begeleid bij de overdracht van een meerderheidsbelang in de onderneming aan Boron. Ook is er een bedrijfswaardering voor Omniboost uitgevoerd. 

Over Omniboost

Omniboost is een Zeeuwse startup gespecialiseerd in het creëren en implementeren van software die hotels, restaurants en andere hospitality organisaties helpen om data-processen te optimaliseren en automatiseren. Deze gegevensbronnen inzichtelijk en direct beschikbaar maken zorgt ervoor dat deze organisaties hun strategieën verder kunnen verbeteren. Met kantoren in Nederland en de Verenigde Staten groeide Omniboost in enkele jaren uit tot specialist en tevens marktleider in haar segment. Met de expertise en investering van John Fentener van Vlissingen, oprichter van reisconcern BCD, gaat Omniboost verder voortbouwen aan wereldwijde duurzame groei.

BCD Group

BCD Group is marktleider in de reisindustrie. De Onderneming is in 1975 opgericht door John Fentener van Vlissingen en bestaat uit BCD travel en Park ’N Fly. BCD travel specialiseert zich in ‘global corporate travel management’, en heeft een dochteronderneming zijnde BCD Meetings & Events, welke zich specialiseert in ‘global meetings and events agency’. Park ’N Fly specialiseert zich in off-airport parking.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Rutger Groenewegen
Rutger GroenewegenPartner
010 313 8533
06 24 78 31 31