Avilo Stikstof en Perslucht Systemen overgenomen door Interfilter Group

Groenewegen & Lukaart heeft de aandeelhouder van Avilo Stikstof en Perslucht Systemen begeleid bij de verkoop aan Interfilter Group. Met de aankoop van Avilo Stikstof en Perslucht Systemen versterkt de Interfilter Group haar positie in de markt voor perslucht- en gasbehandeling.

Over Avilo

Avilo Stikstof en Perslucht Systemen is een producent en leverancier van hoogwaardige stikstofgeneratoren, persluchtsystemen en gasgeneratoren voor diverse markten. De in 2001 opgerichte onderneming heeft zich in een periode van ruim 20 jaar ontwikkeld als een wereldwijde leverancier van onder andere gasgeneratoren, membranen en filtratieonderdelen. Vanuit de vestiging in Dirksland worden on-site gas generatie systemen voor een grote verscheidenheid aan applicaties geleverd aan afnemers in onder andere de laboratoriummarkt, de agri & food-sector, de chemische industrie en farmacie.

Over Interfilter Group

De Interfilter Group is een totaalleverancier van lucht-, vloeistof-, stof- en gasfiltratie. Het in Vierpolders gevestigde familiebedrijf is sinds 1976 een expert op het gebied van filtratie en met haar divisies Industries, HVAC en Automotive (inter)nationaal actief. Industriële procesfiltratie en luchtfiltratie vormen samen met onder andere een specialisatie voor de automotive branche en scheepvaart belangrijke onderdelen van het uitgebreide producten- en dienstenpakket van deze ambitieuze en innovatieve onderneming.

Meer weten?

Neem contact op met het dealteam. We gaan graag met u in gesprek!

Edwin van Belle
Edwin van BelleAdviseur
010 313 8533
06 15 44 96 18
Ilse van Iwaarden
Ilse van IwaardenAdviseur
0113 23 9488
06 46 58 70 09
Henry Boekhout
Henry BoekhoutAdviseur
010 313 8533
06 82 06 63 33