Junior Adviseur Corporate Finance

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ambitieuze junior adviseur corporate finance.

Junior Adviseur (fulltime) – Rotterdam

Ter versterking en uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste junior adviseur. In deze functie ben jij onze specialist in de dop en het talent van de toekomst! Je werkt nauw samen met onze adviseurs gedurende het hele fusie -en overnametraject. Je werkzaamheden richten zich op het ondersteuning bieden bij aan- en verkooptrajecten van ondernemingen, bedrijfswaarderingen en het arrangeren van financieringen en soortgelijke transacties.

Naast analytische opdrachten verricht je ook zoekwerkzaamheden om o.a. geschikte kopers, overnamekandidaten en financiers in kaart te brengen. Je schrijft informatiememorandi in overleg met de adviseurs en bereidt offertes en correspondentie voor. Je zoekt graag de samenwerking op. Want naast een goed gevoel voor cijfers, weet je wat onze klanten graag willen en heb je oog voor kwaliteit.

Wie ben jij?

Analytisch, initiatiefrijk en integer zijn woorden die jou goed omschrijven. Je beschikt over een praktische en creatieve aanpak. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent proactief, geen vraag is te veel en geen lat te hoog! Je hebt een afgeronde hbo- of wo- opleiding op bedrijfseconomisch en/of juridisch terrein en affiniteit met het vakgebied. Tot slot sta je graag in contact met mensen. Kortom, een veelzijdige functie waarin je werkt in een leerzame en professionele omgeving vol kansen.

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Groenewegen & Lukaart Corporate Finance omvat transactiebegeleiding en bedrijfseconomische advisering. Onze organisatie begeleidt al geruime tijd ondernemers met diverse achtergronden en in vrijwel alle branches. Dit doen we met een ambitieus team waar veel aandacht is voor ontwikkeling. We zijn bevlogen en betrokken. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Goes en Breda gaan we voor de beste deal voor onze opdrachtgevers.

Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Stuur je motivatie en cv naar sollicitaties@groenewegen-lukaart.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Rutger Groenewegen, Partner Corporate Finance, via het telefoonnummer 010 – 52 26 800.

Werken bij Groenwegen & Lukaart

Bij Groenewegen & Lukaart werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Wij helpen jou het beste uit jezelf en je carrière te halen. Meer weten?