M.J.M. (Marijn) van der Hoofden

Senior Adviseur

”Ik ben werkzaam als Senior Corporate Finance Adviseur en vanuit deze rol begeleid ik ondernemers in geval zij hun bedrijf wensen te verkopen aan een derde dan wel wensen over te dragen binnen de familie.

Dergelijke transactie-begeleiding kan ook plaatsvinden binnen een achtergrond van management buy-ins/buy-outs. Tevens ben ik deskundig op het gebied van waarderen, aankooptrajecten en het aantrekken van investeerders. Mijn ervaring en netwerk komen voort uit eerdere rollen en dienstverbanden bij Rabobank International, Unilever en CM.COM. In mijn voorgaande functie heb ik bijvoorbeeld uitvoering gegeven aan een buy-and-build strategie met uiteindelijk een beursgang tot gevolg.

Ik ben woonachtig in het mooie Breda en in mijn vrije tijd ben ik regelmatig langs de lijn van het voetbalveld te vinden bij één van mijn 3 zonen.

Graag kom ik met u in contact, ook al is het enkel om te sparren en heeft u nog geen concrete plannen om uw bedrijf over te dragen. Ervaring leert immers: begin op tijd, want een goede planning en voorbereiding zijn essentieel voor een succesvolle verkoop/overdracht.”