Dienst: Verkooptraject Dalosy aan Peak Technologies, een portfolio company van Sole Source Capital (aandelentransactie)
Naam: Dalosy Groep, bestaande uit Dalosy Projecten B.V., Logilabel Nederland B.V. en Dalosy B.V.
Sector: Enterprise Mobility
Omvang: Vertrouwelijk

Dalosy is opgericht in 1976 en gespecialiseerd in het leveren van complete mobiele totaaloplossingen op het gebied van hardware, software, wireless en beheer. Zij optimaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen voor een breed scala aan branches en sectoren vanuit het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland en verkoopkantoor te Sint-Niklaas, België.

Sole Source Capital is een private-equity onderneming uit de VS, gericht op ondernemingen in snelgroeiende industriële subsectoren. Een portfolio company van Sole Source Capital, Peak Technologies, is een toonaangevende system integrator van mobiele oplossingen en heeft Dalosy overgenomen. De overname is de 15e investering van Sole Source Capital in de AIDC-industrie en vergroot de voetafdruk van Peak in Europa.

Door de vergroting van de positionering in de Enterprise Mobility sector kunnen mooie stappen naar de toekomst worden gemaakt: “We zijn verheugd om samen met Peak Technologies een mooie stap voorwaarts te maken. Peak Technologies is een geweldige partner, waarmee we onze positie in het Enterprise Mobility segment vergroten en onze toekomstambities kunnen waarmaken”, aldus Dalosy.

Groenewegen & Lukaart Corporate Finance heeft het gehele verkooptraject begeleid en in samenwerking met Schipper Accountancy Dalosy voorzien van bedrijfskundig, financieel en fiscaal advies.

Wij feliciteren alle partijen met de transactie en wensen hen veel succes met de verdere samenwerking en doelstellingen voor de toekomst.

Voor meer informatie over de transactie verwijzen wij u naar het volgende online bericht. Daarnaast verwijzen wij u voor meer informatie over de voornoemde ondernemingen naar dalosy.com, solesourcecapital.com en peaktech.com.

Juni 2022