Dienst: Verkoopbegeleiding Waterspecialist
Naam: Waterspecialist te Goes
Branche: Watertechniek
Omvang: Vertrouwelijk

Waterspecialist is in 2011 opgericht door de familie Brouwer, na jarenlange ervaring in de sanitairhandel. Tijdens die periode heeft het bedrijf diverse ontkalkingssystemen getest en is het tot de conclusie gekomen dat waterontharding middels ionenuitwisseling de meest effectieve waterbehandeling is. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé Zeeuwse specialist op het gebied van (drink)water. Het bedrijf levert diverse waterontharders en biedt een passende oplossing voor elke situatie.

Het familiebedrijf Aquacombi B.V. heeft de activiteiten van het Zeeuwse Waterspecialist overgenomen. Aquacombi B.V. heeft zich sinds 1993 volledig toegelegd op waterontharding. In 2007 heeft het bedrijf AquaCell ontwikkeld, een stroomloos wateronthardingssysteem. Inmiddels is AquaCell het meest verkochte wateronthardingssysteem van Nederland. In 2020 is dit onderdeel geworden van het Amerikaanse Culligan, één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van waterbehandeling. Met de overname van Waterspecialist wordt verdere uitbreiding van het bedrijf uit Joure gerealiseerd.

G&L heeft de familie Brouwer gedurende het gehele verkooptraject begeleid. Wij willen beide partijen feliciteren met de succesvolle deal.