Dienst Verkooptraject
Naam Installatiebedrijf D.A. Vermaas
Branche Installatietechniek
Omvang circa 100 fte


Met ingang van 1 januari 2019 is Installatiebedrijf D.A. Vermaas uit Oud-Beijerland overgenomen door Van Rennes Elektro- & Installatietechniek
. Begin december is er met behulp van onze adviseurs Rutger Groenewegen en Chesco Stuut overeenstemming bereikt tussen beide directies. Van Rennes geeft aan verheugd te zijn met de overname. Door bundeling van krachten kan de dienstverlening en de mogelijkheden in de markt nog meer verstrekt worden.

Verhuizing
De medewerkers van D.A. Vermaas worden mee overgenomen en blijven bereikbaar via hun huidige mailadres en telefoonnummer. In beginsel zal ook de huidige locatie in Oud-Beijerland blijven bestaan maar in Q1 2019 zal de vestiging verhuizen naar het pand van Rennes in Klaaswaal. Alle werkzaamheden zullen dan onder de naam van Van Rennes Elektro- & Installatietechniek uitgevoerd worden.

Van Rennes werkt inmiddels met een team van ruim 100 professionals aan installaties binnen en buiten de Hoeksche Waard. Zij zijn actief in de utiliteits- industrie- en woningbouw en al sinds de oprichting in 1956 gevestigd in Klaaswaal.

Namens Groenewegen & Lukaart, van harte gefeliciteerd en veel succes.

januari 2019
Bron: Hoeksch. Nieuws