Al ruim 21 jaar is het bedrijf Vital Timmermans een begrip in Yerseke en omstreken op het gebied van zonwering, garagedeuren en woninginrichting.
De eigenaar, Vital, heeft er voor gekozen om zich meer op klanten en installatie te willen concentreren. Hogazon (Cas Hoetelmans) uit Vlissingen, bekend van kunststof kozijnen en zonwering, wilde graag uitbreiden in Zeeland en heeft daarom per 01 juni 2019 alle activiteiten en personeel overgenomen van het bedrijf Vital Timmermans.
Wim Lukaart kende Cas Hoetelmans nog van een aantal jaren geleden toen Cas als koper van Hogazon bij Groenewegen & Lukaart aan tafel kwam. Een mooier compliment voor G&L kunnen we niet krijgen: Dat een bedrijf wat toen in nieuwe handen viel, zo succesvol is dat het nu weer verder kan uitbreiden en dat men weer hier aan tafel terecht is gekomen voor een transactie.

2 vestigingen
De activiteiten in Yerseke blijven plaatsvinden vanuit Marijkelaan 94 te Yerseke en gaan verder als tweede vestiging van Hogazon onder de naam Hogazon | Vital Timmermans.

Uitbreiding van het assortiment
In Yerseke zal het assortiment uitgebreid gaan worden met kunststof kozijnen en in Vlissingen zullen ook garagedeuren en een deel woninginrichting worden opgenomen in het assortiment.
Op deze manier gaan zij samen een mooie en zonnige toekomst tegemoet met en voor hun klanten.

juni 2019