Dienst Verkooptraject
Naam Hebu Plus
Branche Industrie & Handel
Duur traject circa 6 maanden
Omvang 4 medewerkers

 

Anita ten Cate 61 jaar, was nog niet concreet op zoek naar een koper voor het bedrijf Hebu Plus wat ze in 1995 samen met haar man is gestart en waar inmiddels 4 man personeel in dienst is. Er diende zich echter een goede partij aan in de vorm van Manuli Fluiconnecto BV waarmee Anita al jaren mee samenwerkte.

Het overnameproces
Ze zag erg op tegen het overnameproces en toen notaris, Marcel Oonk, Wim Lukaart adviseerde, kwam ze al vrij snel in gesprek met ons. Ze kwam erachter dat onderhandelingen bij een bedrijfsovername veel tijd nodig hebben maar, zo zegt ze zelf, “Wim heeft me gedurende het gehele proces steeds goed op de hoogte gehouden en adequaat gereageerd op al mijn vragen”.

Wat ze nu gaat doen weet Anita nog niet. Het heeft even tijd nodig om het bedrijf, vooral mentaal, helemaal los te laten. Vooral na het overlijden van haar man heeft ze de schouders eronder gezet en samen met het aanwezige personeel, het bedrijf verder laten bloeien. Met de overname wordt er toch even een groot hoofdstuk in je leven afgesloten. Mijn agenda begint stiekem toch al redelijk vol te raken, aldus Anita. Familie en vrienden weten me al aardig te vinden voor allerlei zaken wat voorheen als onderneemster soms toch wat moeilijker in te plannen was.

Manuli Fluiconnecto BV wij wensen jullie alle succes voor de toekomst en Anita, geniet van de vrije tijd!

september 2016