Dienst Verkooptraject
Naam Technisch Bureau Visser B.V.
Branche Installatietechniek
Omvang Vertrouwelijk

 

Andre Visser die het bedrijf in 2004 heeft overgenomen van zijn vader Kees Visser, was al langere tijd op zoek naar een geschikte partner in het bedrijf. Een partner die het bedrijf in haar huidige vorm waardeert en de belangrijkste waarden van Technisch Bureau Visser van nature omarmt.

Groenewegen & Lukaart heeft uiteindelijk een geschikte kandidaat gevonden in Ad Duvekot uit Tholen en heeft de verdere overname begeleidt.

Continuïteit
Ad heeft zelf zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering opgedaan binnen de grotere bouw- en installatietechnische ondernemingen van Nederland. Deze kennis en ervaring in combinatie met zijn passie voor het installatietechnische domein maken hem bijzonder gedreven om samen met alle vertrouwde collega’s van Technisch Bureau Visser te werken aan een vruchtbare toekomst.

Een toekomst waarin persoonlijke betrokkenheid en servicegerichtheid van het bedrijf wordt voortgezet en de focus zal liggen op continuïteit en vernieuwing in lijn met de ontwikkelingen in de markt en samenleving.

Namens Groenewegen & Lukaart wensen wij alle partijen veel succes.

September 2018
Bron: website Visser Poortvliet