Stef Vromans

Functie: Junior Adviseur Corporate Finance
Kantoor: Breda / Roosendaal

Wat doe je voor werk?

Per 1 Juni ben ik werkzaam als Junior Corporate Finance Adviseur binnen Groenewegen & Lukaart Corporate Finance. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het adviseren bij het aankopen, verkopen, waarderen en financieren van bedrijven. De advisering binnen Groenewegen & Lukaart is geconcentreerd op het midden- en kleinbedrijf. Hier ligt voor mij zeker de voorkeur, omdat de lijntjes met de klant op deze manier kort zijn en je nauw in contact staat met de ondernemer. Die samenwerking met en betrokkenheid bij ondernemers spreekt me erg aan.

Welke ervaring neem je mee?

Voorafgaand aan mijn werkzaamheden als Corporate Finance Adviseur ben ik werkzaam geweest in verschillende sectoren. Direct na het behalen van mijn vwo-diploma ben ik aan de slag gegaan als assistent-terminal manager in de transportsector. Hier ben ik, tijdens mijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, twee jaar werkzaam geweest. Daarna vond ik het tijd om iets te gaan doen wat meer in lijn lag met mijn studie en heb ik het besluit genomen om in de accountancy aan de slag te gaan. Na anderhalf jaar in de accountancy gewerkt te hebben wilde ik niet meer tegenover een bedrijf zitten, maar juist met een bedrijf meedenken. Om deze reden heb ik de Master Finance gevolgd aan de Universiteit van Tilburg, met als specialisatie bedrijfswaarderingen.

Hoe zit het met je collega’s?

Mijn eerste indruk van Groenewegen & Lukaart was dat het een relatief jonge groep is met ambitie en drive en de oprechte aandacht voor elkaar en de klant. Binnen het team staat persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda. Het is natuurlijk aan jezelf om deze kansen te grijpen, maar doordat we het beste uit elkaar halen worden we als individu én als team steeds beter. En daar hebben onze opdrachtgevers uiteraard weer profijt van. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Wat maakt Groenewegen & Lukaart een aantrekkelijke werkgever?

Dat is een combinatie van een aantal factoren. De aanwezige kennis binnen het team en de ambitie en drive van collega’s maken dat ik daar heel veel energie van krijg. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van kennis, maar ook te werken aan mijn vaardigheden vind ik echt een pluspunt. Zo kom je in aanraking met veel ondernemers uit diverse branches. Ieder met hun eigen uitdaging en daardoor heb je steeds te maken met verschillende vraagstukken. Daardoor kan ik me snel en goed ontwikkelen. Groenewegen & Lukaart ondersteunt me daarbij door ook de mogelijkheid te bieden om bijvoorbeeld een personal development traject te volgen en te werken aan mijn vaardigheden en competenties. Dat leertraject kan ik direct en dagelijks inzetten binnen mijn werk, maar ook daarbuiten.

Meer weten over het werken bij Groenewegen & Lukaart? Lees meer over onze werkwijze en ons team of bekijk direct onze openstaande vacatures! 

Deel dit artikel

Marijn van der Hoofden
Meer weten?
Stef Vromans
LinkedIn-profiel
Neem contact op